In de krant

Het Algemeen Dagblad heeft vandaag ook mijn geboorte gemeld. Er staat een klein stukje op pagina 20 van de krant van 7 februari 2012.

Lees het hele artikel

Bezoek

Ik ben nu een paar dagen oud, en het bezoek begint langzaamaan binnen te druppelen. Opa en Oma, natuurlijk Oma die hier logeert, neefjes en nichtjes en daarna nog heel wat ander bezoek.

Bloemenwieg

Bij de geboorte van Megan en bij de geboorde van Connor heeft tante Els een bloemenwiegje gemaakt. Papa en mama vonden dat zo'n leuk idee, dat ze al weken voor mijn geboorte aan tante Els hebben gevraagd of ze voor mij ook zo­n wiegje wilde maken. Helaas kon hij niet buiten staan omdat het sommige nachten tot 14 graden vroor, maar hij is wel erg mooi!

Thuis

Ik ben nu een paar dagen thuis, en dat geeft een hoop drukte. Papa heeft daarom nu even weinig tijd om mijn website bij te werken. Hij verwacht een beetje om rond 8 of 9 februari weer wat op de website te kunnen zetten.

Naar huis

Dinsdagmiddag 31 januari was het dan eindelijk zo ver en mochten mama en ik naar huis! We hebben eerst nog even afscheid genomen van die lieve kraamzusters. Daarna kwam papa met de auto en zijn mama en ik naar huis gegaan. Ik heb nu mijn eigen wiegje, en mag nog even bij mama op de kamer slapen.

Aangifte doen

Dinsdagochtend 31 januari heeft papa, samen met oma, aangifte van mij gedaan bij de burgelijke stand van de gemeente Schiedam. Da's een heel moeilijk woord, maar dat betekend dat de gemeente nu ook weet dat ik ben geboren. Dat schijnt handig te zijn.

Geboren

Daar ben ik dan! Geboren op 29 januari 2012 om 07:23 uur. De foto's van deze dag zijn te vinden in mijn eerste fotoserie: Mijn eerste dag.

Nieuws

Shannon


Info.Spruitnet.nl

© 2012, Richard Spruit. Alle rechten voorbehouden