Mijn geboorte

Mijn eerste levensdag was er eentje vol nieuwe indrukken. Om 03:20 uur kreeg mama de eerste weŽen. Dat werd steeds erger zodat ze ook papa wakker maakte. Om 04:30 zijn papa en mama (en ik natuurlijk) naar het ziekenhuis gegaan. Gelukkig logeerde Oma van der Boor toch al twee dagen bij ons.

Mijn geboorte

In het ziekenhuis aangekomen was de verloskundige, Arie-Hans Houdijk, er vrijwel gelijk met ons. Daarna ging het allemaal niet meer zo snel, maar uiteindelijk zo ongeveer rond 07:00 uur zetten de weeën wel door. Om 07:23 uur ben ik dus geboren. Dat ging maar net goed omdat de navelstreng twee keer om mijn nekje zat. Arie-Hans heeft de streng gelukkig tijdig doorgeknipt.

Mama

De gynaecologe heeft ons uitgebreid gecontroleerd en voorlopig moet mama nog even nog even in het ziekenhuis blijven. Maar dat maakt mij niet uit hoor, als ik maar bij mama ben vind ik het ook leuk. Waarschijnlijk mag ik dinsdag naar huis, hoewel dat nog niet zeker is.

Bezoek

Zodra dat mocht zijn mijn grote broer en zus op bezoek gekomen. En wat zijn ze trots op me! Graag hadden ze me direct mee naar huis genomen. Ook opa en de oma's kwamen al direct op bezoek, net als tante Lorette. Toen vond de zaalarts het wel weer even welletjes en moest mama rust houden.

Slapen

Nadat het bezoek weer naar huis was gegaan is papa nog gebleven tot half zes. Ik heb zo heerlijk op zijn buik liggen slapen, fantastisch! Daarna ben ik in een hele diepe slaap gevallen. Ik mag de hele nacht bij mama op de kamer blijven. Morgen verwachten we niet zo veel visite omdat mama het rustig aan moet doen, dat komt wel weer als we dadelijk thuis zijn. En dat is mooi, want dan kan ik lekker de hele dag met mama knuffelen.

Geboren

Shannon


Info.Spruitnet.nl

© 2012, Richard Spruit. Alle rechten voorbehouden